Diensten Diensten Laswerk Laswerk Maatwerk Maatwerk Offerte aanvraag Offerte aanvraag Meer foto's Meer foto's Lastec-LCT Las- en ConstructieTechniek Het juiste adres voor al uw laswerk. Staal, RVS & Aluminium. Lastec-LCT
Akkerwinde 36 I 6663 GE-Lent I Neem contact op: 024-3578285 I Ma-Vr 8:30-17:00 uur I Copyright Lastec-LCT 2002-2014 I
Ons visie
Zoekt u een betrouwbaar lasbedrijf of constructiebedrijf? En hecht u waarde aan vakmanschap,  kwaliteit en duurzaamheid? Dan stellen we ons graag aan u voor: Lastec-LCT Las- en  Constructiebedrijf, specialist in las, plaat en constructiewerkzaamheden. 
U legt uw probleem of vraagstuk bij ons neer, wij bedenken een oplossing. Dat kan de ontwikkeling  zijn van een nieuw product, maar ook het realiseren van een bestaand idee of concept. Het klinkt  eenvoudig, maar daarin gaan we ver. Misschien wel verder dan u verwacht. We voeren niet alleen  uit, maar denken graag met u mee, bijvoorbeeld in materiaalkeuze, constructie en toepassing. Dat  bespaart u tijd en geld, terwijl uw oplossing alleen maar beter wordt! 
Meedenken? Welkom! Het kan natuurlijk zijn dat u net zo’n liefhebber of vakman bent als wij. Heeft u eigen ideeën,  uitgangspunten of invalshoeken? Mooi! Laat ze gerust weten. We combineren de beste elementen  van onze gezamenlijke plannen om zo tot een ideale oplossing te komen. 
Wij zouden er een goed gevoel aan overhouden als een klant tevreden is en zijn producten kan  bekijken en na kan controleren. En dat zij met ons een langdurige samenwerking aangaan. Van ons  uit hebben wij dit project dan goed afgesloten. 
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Ons adres Akkerwinde 36 6663 GE Lent Tel. : 024 - 357 82 85 Mob.: 06 - 11 30 31 88
Mail ons:
Home Home Producten Producten Ons visie Ons visie Nieuws Nieuws Galerie Galerie Contact Contact Over ons Over ons Ons visie Ons visie